ZNAJDŹ PRZEPIS

sobota, 19 marca 2011

Jak łatwo przeciąć biszkopt

Zrobić nacięcie w poprzek biszkoptu. 
Włożyć w nie nitkę aż końce będą się stykać. 
Złapać lewą ręką prawy koniec nitki i prawą ręką lewy koniec nitki. (x)
Ciągnąć rozszerzając ręce tak, by rozprostować X :)

5 komentarzy:

  1. a co zrobiłaś z tego biszkoptu.....daj kawałek :P

    OdpowiedzUsuń
  2. :) ciasta 2 robiłam dzisiaj, yutro pokażę jedno (z nutą karmelu) a później tort, który robiłam dla teściów (o smaku kandyzowanej pomarańczy, ale bez pomarańczy) :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ciacho z nutą karmelu...brzmi ciekawie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Człowiek całe życie się uczy.....zawsze miałam z tym ogromny problem..a to takie proste....Wielkie dzięki!!!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz :)
Zapraszam również na czat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...