ZNAJDŹ PRZEPIS

czwartek, 24 marca 2011

Polewa bananowa - Dukan

  • Szybko zastyga, ślicznie pachnie i smakuje, można użyć do wszystkiego :)
  • proporcja w zależności od potrzeby:
Jak w przypadku każdej polewy, wymieszać wszystko na gładką masę, odrazy polewać daną rzecz, bo dość szybko zastyga.

6 komentarzy:

  1. Niestety, tak ładnie mi nie wyrosły, ale baardzo smaczne:D

    OdpowiedzUsuń
  2. Tzn, masz na myśli babeczki do których robiłam ta polewę? Mnie rosną za każdym razem.. może coś miałaś inaczej zrobione?
    Ale co znaczy, że "tak" nie wyrosły? masz na myśli, że wogóle, czy po prostu miały inny kształt?

    OdpowiedzUsuń
  3. mi ta polewa jakas za rzadka wyszła i wlasciwie to splynela z babeczek...

    OdpowiedzUsuń
  4. Ponieważ polewa zawsze najpierw jest rzadka, chyba, że dałaś inne proporcje :D i trzeba chwilę odczekac po wymieszaniu bo tak, to wszystko spłynie :P

    OdpowiedzUsuń
  5. A słodziku nie? :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Rzeczywiście nie napisałam, ale zabawne jest że post już tak długo tu jest, tyle osób robiło polewę a nikt nie zapytał :)
    Ale już poprawiłam

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz :)
Zapraszam również na czat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...