- 1 łodyga selera naciowego
- kawałek papryki zielonej lub czerwonej
- 1 pomidor
- 1-2 ogórki ze słoika
- estragon świeży lub suszony
- odrobina cebuli
- Warzywa pokroić drobno.
- Przełożyć do miseczki.
- Oprószyć estragonem, wymieszać dokładnie.
- Odstawić na kilkanaście minut.
Dziś zrobiłam ....pychota!!
OdpowiedzUsuńFaktycznie niezaprzeczalnie masz absolutnie genialny talent kulinarny!! Nie jest Dukanowcem ani trochę, ale ze względu na chorobę mam zakaz jedzenia cukru i białej mąki. Dzięki Tobie mój świat jest kolorowy, smaczny i bardziej szczęśliwy. Niemniej najbardziej mi się marzy, żeby wymyśliła przepis na idealnie oddające smak zwykłego ciasto kruche, wiem że jest na blogu, ale już z wyglądu jakoś mało go przypomina i jakoś mnie nie przekonuje. Chociaż być może kiedyś spróbuję.
OdpowiedzUsuńDziękuję za to, że jesteś. Nawet nie wiesz jak bardzo pomagasz ludziom tym blogiem.