- 100g twarogu w kostce
- 1 ugotowane jajko
- garść liści szpinaku
- 1-2 łyżki jogurtu naturalnego
- czosnek w proszku
- koper w proszku
- pieprz czarny
- opcjonalnie szczypta soli
- Twaróg rozgnieść w misce.
- Jajko posiekać w drobną kostkę, dodać do twarogu.
- Szpinak posiekać, dodać do twarogu.
- Dodać jogurt i przyprawy.
- Utrzeć dokładnie.
- Odstawić na kilkanaście minut, by smaki się połączyły.
Co to za pyszna kromeczka obok? Z jakiego przepisu? :)
OdpowiedzUsuńA to kromeczka "ozdobna" (do spożycia od 3 fazy)
OdpowiedzUsuńA jest przepis na blogu ? Wygląda apetycznie, jak pół razowej bulki z zywej mąki !:D
OdpowiedzUsuńod 3-ciej fazy :) jak wyżej :) więc nie ma, bo jeszcze ktoś zje, a nie wolno przez 1 i 2 fazę chleba jeść :P
OdpowiedzUsuńNie skupiajcie się na dodatku, ale na tym co jest w centrum hehe, na paście, ją można jeść :)