ZNAJDŹ PRZEPIS

środa, 30 stycznia 2013

Pasta Twarogowa ze Świeżym Szpinakiem - Dieta Dukana

  • 100g twarogu w kostce
  • 1 ugotowane jajko
  • garść liści szpinaku
  • 1-2 łyżki jogurtu naturalnego
  • czosnek w proszku
  • koper w proszku
  • pieprz czarny
  • opcjonalnie szczypta soli
  1. Twaróg rozgnieść w misce.
  2. Jajko posiekać w drobną kostkę, dodać do twarogu.
  3. Szpinak posiekać, dodać do twarogu.
  4. Dodać jogurt i przyprawy.
  5. Utrzeć dokładnie.
  6. Odstawić na kilkanaście minut, by smaki się połączyły.

4 komentarze:

  1. Co to za pyszna kromeczka obok? Z jakiego przepisu? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. A to kromeczka "ozdobna" (do spożycia od 3 fazy)

    OdpowiedzUsuń
  3. A jest przepis na blogu ? Wygląda apetycznie, jak pół razowej bulki z zywej mąki !:D

    OdpowiedzUsuń
  4. od 3-ciej fazy :) jak wyżej :) więc nie ma, bo jeszcze ktoś zje, a nie wolno przez 1 i 2 fazę chleba jeść :P
    Nie skupiajcie się na dodatku, ale na tym co jest w centrum hehe, na paście, ją można jeść :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz :)
Zapraszam również na czat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...