ZNAJDŹ PRZEPIS

poniedziałek, 30 maja 2011

Udko Kurczaka z Fasolką Szparagową - Dukan

  • udka kurczaka + przyprawy do kurczaka
  • fasolka szparagowa mrożona lub świeża oczyszczona
  • kostka rosołowa
  • cebula mała
  • pieprz
Kurczaka oczyścić ze skór, umyć. Udusić na patelni razem z cebulą. 
Fasolkę wrzucić do gotującej wody, dodać kostkę rosołową lub dwie, ugotować.
Kurczaka i cebulę ułożyć na talerzu obok fasolki, posypać wszystko pieprzem :)

2 komentarze:

  1. ... niestety fasolka dopiero na III fazie, a to znaczy czekać, czekać i czekać :-(

    OdpowiedzUsuń
  2. Kto ci takich głupot naopowiadał!!!!!!!
    Do książek marsz!!!
    a znajdziesz tam pięknie napisane, że szparagowa jest na II fazę!!!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za komentarz :)
Zapraszam również na czat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...