Jak majówka to i sezon na grillowanie uznaję za otwarty :) Nie wiem jak wy, ale ja już mam za sobą pierwszego dukanowego grilla (w sumie drugiego, ale pierwszy był w sierpniu i tylko kurczaka jadłam)
Będąc na dukanie grill jest świetną wersją przygotowania jedzenia zarówno dzielenie się radością z rodziną lub znajomymi jak i komponowanie szaszłyków, przyprawianie mięs i pieczenie ryb oraz warzyw :D
Hello
OdpowiedzUsuńJa też się nastawiłam na grillowanie w ten dłuuuugi majowy weekendzik ale jak na razie to d....a bo pogoda jest wstrętna wczoraj wiał lodowaty wiatr a dziś jest pochmurno i pewnie będzie padać.
Pozdrawiam słonecznie :))))
A ja w sobotę załapałam się :) zakładałam, że będą nici jak poczekamy z grillem..
OdpowiedzUsuńSzkoda, że u ciebie zimno, choć u nie pewnie też mimo 22 stopni na termometrze.. grr złe słońce :(