Domowy maślany popcorn? Proszę bardzo, choć może da radę zrobić na maśle? chociaż z doświadczenia wiem, że na maśle się nie smaży :) A więc..
- 4-5 łyżek oliwy lub oleju (w zależności od garnka może być więcej lub mniej
- 100g kukurydzy do prażenia
- sól
- aromat maślany (średnio 0,5 łyżeczki, ale można dać więcej)
Ja akurat jestem w 3 fazie diety popcornowej, która generalnie polega na tym, że mogę jeść popcorn zawsze i wszędzie o każdej porze ;-P pozdrawiam czekoladowo!
OdpowiedzUsuńKobieto, ale mi zrobiłaś smaka, szkoda że na Dukanie nie można takiego cuda wcinać :)
OdpowiedzUsuńAle się dzisiaj zdziwiłam, kiedy wydawało mi się, że widzę Ciebie i Twojego chłopaka :)) Ale od razu sprawdziłam skąd jesteś i niestety, ja jestem z Opola :D W każdym razie pozdrawiam i czekam na nowe przepisy, bo Twojego bloga mam w ulubionych i sprawdzam regularnie : )
witam Opolankę:) ja z okolic:)
OdpowiedzUsuńwitam :) ja z wioski opolskiej :)
OdpowiedzUsuńChaveta, daleeeko od ciebie mieszkam :D
OdpowiedzUsuńMożna było mnie zobaczyć 11-13 maja w toruniu, gdyni, warszawie i bygdoszczy :D Bo byłam z facetem w trasie :D
Światowa Kobitka z Ciebie :) buziaki :*
OdpowiedzUsuń:) a padnięta, że szok.. ledwo żyję :) Ale było fantastycznie :D
OdpowiedzUsuńOk co z tym popcornem na dukanie? Ślinka mi cieknie...jestem uzależniona...a tu u Ciebie takie cuuuda...
OdpowiedzUsuńJest na dole napisane, że od 3-ciej fazy :)
OdpowiedzUsuń