tag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post3829377681044679020..comments2024-03-01T13:40:47.908+01:00Comments on <br><center>z Kotem w kuchni</center><br>: Tarta sernikowa Jagodowo-Śliwkowa - DukanAnna Lucewiczhttp://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-58372805653585766602013-10-16T09:31:01.539+02:002013-10-16T09:31:01.539+02:00Tarta wyszła przepyszna! Dziś również piekę - tak ...Tarta wyszła przepyszna! Dziś również piekę - tak samo - dodałam aromat cytrynowy. A potem na wierzch polewa kakaowa! Aniu jesteś genialna! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-89824007374262870032013-10-10T17:12:20.313+02:002013-10-10T17:12:20.313+02:00ja właśnie piekę w wersji cytrynowej, a do spodu d...ja właśnie piekę w wersji cytrynowej, a do spodu dodałam maślany aromat :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-34749427671973539752013-06-07T13:00:24.418+02:002013-06-07T13:00:24.418+02:00w wersji truskawkowo-poziomkowej. bardzo dobra :)w wersji truskawkowo-poziomkowej. bardzo dobra :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-80871095775303826682012-11-14T13:46:36.836+01:002012-11-14T13:46:36.836+01:00Silikonowe formy są świetne :)
Fajnie, że smakował...Silikonowe formy są świetne :)<br />Fajnie, że smakowało :)<br />pozdrawiam :DAnna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-37304012838814944902012-11-12T20:54:21.228+01:002012-11-12T20:54:21.228+01:00Tarta zrobiona, smaczna, pięknie wyskoczyła z sili...Tarta zrobiona, smaczna, pięknie wyskoczyła z silikonowej foremki.<br />Kolejny wypróbowany przepis.<br />Dziękuję<br />RenataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-38567837598846961052012-06-21T18:38:24.486+02:002012-06-21T18:38:24.486+02:00No wlasnie widze na zdjeciu ze Ci fajnie wyszlo z ...No wlasnie widze na zdjeciu ze Ci fajnie wyszlo z formy :) Twoja tarta wyglada pieknie, moja wygladala jak sernik na tartowym spodzie ;) A twarog tak, sama woda :) Lekki 0% z Piatnicy czy jakos tak. Syf! Ogolnie kupuje w kostce, ale nie bylo innego akurat :)Ataata26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-87645412042782532822012-06-21T13:59:08.223+02:002012-06-21T13:59:08.223+02:00Szkoda.. mnie z silikonowej fajnie wyskoczyło :)
...Szkoda.. mnie z silikonowej fajnie wyskoczyło :) <br />Serek pewnie wodnisty bardzie był?Anna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-87726755217881180902012-06-20T09:21:46.226+02:002012-06-20T09:21:46.226+02:00Och, same problemy z tym ciachem :) Po pierwsze ni...Och, same problemy z tym ciachem :) Po pierwsze nie udalo mi sie podniesc bokow, bo papier w tortownicy na to nie pozwolil, masa serowa wyszla bardzo rzadka( zamiast jogurtu dodalam serek Philadelfia 180g) i jak ja wlalam na podpieczony spod, to ten spod zniknal. Wlasnie skonsumowalam kawalek. po nocy w lodowce wszystko ladnie sie ulezalo i jest w smaku dobre, bardzo zbite, ale wyglad - 1/10 :) Musze zinwestowac w jeszcze jedna forme do ciast chiba ;)Ataata26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-3905171991089984302012-06-19T19:18:55.353+02:002012-06-19T19:18:55.353+02:00Jak podwoisz twaróg to będzie bardziej zbite.
Może...Jak podwoisz twaróg to będzie bardziej zbite.<br />Możesz spróbować z jogurtem i koniecznie daj znać :)Anna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-19395910293498356382012-06-19T17:18:20.015+02:002012-06-19T17:18:20.015+02:00Hej Aniu, nie mam serka homo... jak podwoje ilosc ...Hej Aniu, nie mam serka homo... jak podwoje ilosc twrogu to bedzie ok? czy dodac np jogurt? czy po prostu nie dodawac nic i zrobic tej masy serowej mniej?Ataata26noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-26616190109780015532011-08-09T18:21:56.813+02:002011-08-09T18:21:56.813+02:00Smak można zawsze zmieniać według posiadanego asor...Smak można zawsze zmieniać według posiadanego asortymentu :)<br />Mnie marzyła się właśnie fioletowa, jagodowa, bo ciągle teraz o jagodach trajkoczą :)<br />Ale pomarańczowe też fajna, super, że ci smakowało :DAnna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-79038156054131020222011-08-09T14:39:39.036+02:002011-08-09T14:39:39.036+02:00Rewelacyjna tarta:)Jako, ze nie mam zadnych barwni...Rewelacyjna tarta:)Jako, ze nie mam zadnych barwnikow, a aromaty tylko na bazie oleju, ktorych gama smakowa jest dosc ograniczona, zrobilam tarte o smaku pomaranczowym...w smaku przypomina taka sklepowa drozdzowke z serem, ale o niebo lepsza:) Dziekuje za przepis:)Jolgusiahttps://www.blogger.com/profile/08976019743536309738noreply@blogger.com