tag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post2666526071238410728..comments2024-03-01T13:40:47.908+01:00Comments on <br><center>z Kotem w kuchni</center><br>: Tarta tropezienne (z kremem czekoladowo-nugatowym) - DukanAnna Lucewiczhttp://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-39119502631591375092012-09-15T16:48:17.826+02:002012-09-15T16:48:17.826+02:00kukurydzianej chyba? kukurydzianej chyba? Anna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-72261018587761752792012-09-15T14:38:28.737+02:002012-09-15T14:38:28.737+02:00srobi ziemniaczanej?srobi ziemniaczanej?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-36226932383568686552011-07-05T21:57:03.121+02:002011-07-05T21:57:03.121+02:00I tak trzymać :DI tak trzymać :DAnna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-37414551163573391352011-07-05T21:54:28.338+02:002011-07-05T21:54:28.338+02:00Też takie mokre. Dzisiaj robiłam jeszcze raz, tylk...Też takie mokre. Dzisiaj robiłam jeszcze raz, tylko krócej piekłam i wyszło genialne. Zmieniłam w sumie jedno: nie miałam (i przedtem i dzisiaj) serka homo, więc dałam wiaderkowy (carefourowy). Także uważam ten przepis za kolejny udany i na pewno regularnie u mnie zagości ;)Narayanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-79858580882390963422011-07-03T16:06:04.340+02:002011-07-03T16:06:04.340+02:00A Twoje też takie mokre?
zmieniałaś coś?A Twoje też takie mokre?<br />zmieniałaś coś?Anna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-20825508574705802082011-07-03T15:57:05.420+02:002011-07-03T15:57:05.420+02:00Ja zrobiłam w 18-sto cm foremce i wyszło wysokie n...Ja zrobiłam w 18-sto cm foremce i wyszło wysokie na tyle, że zamiast przekrawać w pionie mogłam przeciąć w poziomie i przełożyć kremem. Aczkolwiek piekłam krócej (jakieś 25 minut) i było za mocno spieczone, co jednak nie umniejszało bardzo jej smaku, który był oczywiście wspaniały :)Narayanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-58083964227568563532011-06-22T09:56:34.454+02:002011-06-22T09:56:34.454+02:00Mam nadzieję, że Tobie zasmakuje tak jak mnie, pom...Mam nadzieję, że Tobie zasmakuje tak jak mnie, pomimo jego dziwności :DAnna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-28434404982698575382011-06-22T09:52:01.829+02:002011-06-22T09:52:01.829+02:00No to super :) Czyli jestem przygotowana do robien...No to super :) Czyli jestem przygotowana do robienia ciasta :)<br />Dzięki Aniu.<br /><br />LiliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-2440392869097199072011-06-21T18:33:48.900+02:002011-06-21T18:33:48.900+02:00Lili,
moja ma 28 więc spokojnie ta największa, bo ...Lili,<br />moja ma 28 więc spokojnie ta największa, bo ciasto i tak musisz przekroić na 2 półkola i połozyć jedno na drugie :)Anna Lucewiczhttps://www.blogger.com/profile/14895425220187635178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8159007438601948680.post-89619149417767799212011-06-21T13:56:33.438+02:002011-06-21T13:56:33.438+02:00Aniu,
jak myślisz, jaką średnicę powinna mieć ta f...Aniu,<br />jak myślisz, jaką średnicę powinna mieć ta forma do tarty?<br />Ja mam 25cm czy 27 (nie pamiętam), ale mam też sporo mniejszą, taką z 18cm.<br />Która byłaby lepsza?<br /><br />LiliAnonymousnoreply@blogger.com